2014-08-18 1359 views
星期六晚同朋友放工去食飯諗住食吉壽點知超多人,就行返工司附近食我都係第一次食和民9點幾鐘等左10幾分鐘就入左去,叫左個兩人晚餐等左10幾分鐘點解連前菜都未有得食,已經好肚餓就問個待應原來未落單😡不過佢落返單就好快有野食,但係點解牛肉燒係無汁點(乾曾曾)咁食,服務員一d都唔貼心燒生牛肉連筷子都唔比多對,要夾完生野又夾熟野咁食?食食下野飲又未到口又喝就望下其他台都有杯水就係我個要坐左成半個鐘都無水要叫佢拎先有個待應淨係放個茶胡係到但係唔比杯😱叫佢比杯又唔知係邊到拎左杯放暖左晚茶黎😤我都知星期6晚市係比較忙但唔應該係咁既服務

2014-08-16
$160 (Dinner)