2022-07-15 460 views
朋友係港島區收工,係中環搵間就腳又可以坐低慢慢傾計既餐廳,見呢間環境感覺唔錯就試下先! 唔洗點等位,侍應好快帶左我地坐梳化位,服務幾好熱情有禮,主動介紹佢地啱啱轉左新menu 邊d 菜式好食~ 不過唔知係咪坐正係喇叭附近,背景音樂好大聲,同朋友傾計要好大聲講野先聽到😂叫左 Margherita Pizza+ Galletto Alle Erbe  + Spaghetti Al Pomodoro,整體份量偏細,最奇怪既係每道菜都唔係熱辣辣地上菜😂,全部都係暖暖地咁,好似廚房出左菜隔左段時間先拎上枱,但明明現場客人唔多😂😂食物溫度既關係,令到d 野食味道感覺都好一般般,如果係熱既應該會好食好多,希望可以改善一下~

2022-07-04