2018-05-12 1122 views
同個男職員落單,佢有應一應我,但等左一段時間啲野食都未到就開始覺得唔對路問一問其中一個阿姐佢話:「你張枱無單即係佢無同你落囉!咁你重要唔要呀?」聽到佢咁講好無奈,我坐正走廊位,對住佢地出菜位,佢兩個阿姐同個男人喺我面前經過咁多次,都唔覺得我無單奇怪,無人問吓我落左單未,而且我落單嗰陣阿姐喺附近一定見到......唔通佢地覺得我自己一個人坐喺度㩒電話諗左十幾分鐘都未諗到食咩係好正常?可能佢地真係唔休做啦今次都食得幾唔開心,其實無expect佢會有好好服務,因為唔係第一次食。只能怪我自己無啦啦想食芝士撈麵。唔知係食材加定鋪租加,而家一個豬頸肉芝士撈麵已經加到$50,亦無第一次食咁好食,再加上今次經驗,都唔會再黎食啦

芝士汁豬頸肉撈麵