2016-07-27 501 views
同朋友行完街之後 想醫一醫肚 所以就決定去呢間位於尖沙咀既韓國快餐店到食野啦!呢間明洞EXPRESS比我想像中好多野 成個MENU密密MAMA 我既選擇困難症又發作啦所以我決定未諗食咩主菜既時候 即刻見左個"紫菜卷飯"黎食下啦!! 呢間餐廳改個名一D都無錯 我ORDER完之後 大概5分鐘左右 紫菜卷飯就已經放左係我枱前啦 超快 已經微暖 夾起時唔易散 味道都唔錯有選擇困難症既我最後簡左食辣牛肉蔬菜湯 因為我係一個無辣不歡既人 呢個辣牛肉蔬菜湯真係岩晒我 大概10分鐘左右就黎到啦 個湯睇落去其實都幾嚇人 成個湯真係紅色 感覺好似好辣咁 但聞落去有陣陣既韓式香辣既味道 聞完之後已經好想飲啦 另外 呢個湯亦比我想像中多料 裡面除左有牛肉之外 仲有豆腐、蔬菜等等 食到7成左右已經覺得好飽啦!
2016-07-21
Type of Meal