2010-07-14 14 views
蟹籽丸蟹柳上海麵, 被喻為打邊爐材料…所以食送方面冇咩可以講…..湯底才是主打, 老闆見我地唔係熟客就建議試少少辣先,再唔夠佢先加俾我地,免得我地食唔慣太辣,食唔到就慘~不過小小辣未滿足到,所以試左幾啖湯之後要再加d辣湯,這回真係夠喇~又麻又辣,看著對面的車品品就想起超麻但不辣的米線,極麻但完全唔辣,好得意...不過這畢竟是不同賣點..這裡的是又麻又辣冇欺場~咸豬脷出奇地好味道,唔靱!!! 香草.麻辣雞翼,明明係3隻$17,但想試哂兩種味道,老闆就俾我地叫4隻,每款兩隻~太好了…可以試哂!! 香草雞翼好香,好入味~~ 麻辣雞翼相比之下就輸左少少喇.可以再辣少少,不過仍然好香油菜 – 芥蘭,特別想講係因為原本點了蠔油芥蘭的,但老闆話腐乳芥蘭都好正,於是俾左d炒過的腐乳醬,出奇地夾,原來腐乳唔只夾通菜同生菜~

咸豬脷出奇地好味道,唔靱!!!

蟹籽丸蟹柳上海麵
咸豬脷燕餃米線
麻辣雞翼 (左一&二);香草雞翼 (右一&二)
2010-07-13
$50 (Dinner)
蟹籽丸蟹柳上海麵
咸豬脷燕餃米線
麻辣雞翼 (左一&二);香草雞翼 (右一&二)
  • 香草雞翼
  • 麻辣