2023-04-28
裝修好有格調而且周邊都有植物,坐得好舒服呀!!今晚我哋3個人安排坐中間卡坐,有私隱得黎又舒服😆見到佢啲湯好吸引🤣我哋嗌咗一人一碗試下!周打蜆海鮮忌廉湯 $48法式蟹肉龍蝦湯 $58黑松露野菌忌廉湯 $383款入面我揀咗海鮮忌廉湯🤣佢超級杰,入面都有海鮮,有八爪魚,蜆,好有咬口而且無沙!另外朋友嘅黑松露湯好香,有粒粒菇,有口感!龍蝦湯就見到好多蟹肉係面,不過相對睇上去就無好杰同想像有小小出入🤣小食拼盤 $138好抵食!性價比好高!有好多種類嘅小食,多人share啱啱好,有薯條薯角,蜜糖炸雞,芝士條,黑醋沙律菜😚佢仲配有茄汁同沙律醬!蜜糖炸雞好高質!!!!外脆內juicy!仲要啲蜜糖多到呢~~正呀!😍煙三文魚牛油果薄餅 $148好特別!!雖然呢個係黃金嘅配搭,但係佢再落埋啲黑醋落去pizza度,成件事再好食咗!唔會好肥膩嘅感覺👍🏼而且賣相非常好,有唔同顏色,增加食慾🤣龍蝦尾配忌廉龍蝦汁意粉 $178里個價錢有龍蝦肉食非常不錯!龍蝦尾上面嘅肉已經拆好一舊舊,好彈牙好鮮!意粉就咁睇好似唔夠幾個人分🤣點知原來佢都幾深隻碟!啲汁好香,意粉軟硬適中,偏硬多啲,我鐘意!!仲有啲紅椒黃椒,再加多咗香味同
見到佢啲湯好吸引🤣我哋嗌咗一人一碗試下!
周打蜆海鮮忌廉湯 $48
法式蟹肉龍蝦湯 $58
黑松露野菌忌廉湯 $38
小食拼盤 $138
煙三文魚牛油果薄餅 $148
龍蝦尾配忌廉龍蝦汁意粉 $178
里個價錢有龍蝦肉食非常不錯!龍蝦尾上面嘅肉已經拆好一舊舊,好彈牙好鮮!意粉就咁睇好似唔夠幾個人分🤣點知原來佢都幾深隻碟!啲汁好香,意粉軟硬適中,偏硬多啲,我鐘意!!仲有啲紅椒黃椒,再加多咗香味同甜味👍🏼推介!
Tiramisu $68
低糖版!!甜品唔會好甜,不過建議放多一陣先食,因為佢都偏硬!原來仲有個雪糕配,我哋揀咗朱古力味haha好正!入面有朱古力粒添㗎!