2021-10-16 1746 views
這是我第一次寫評論,我都睇過其他人的意見,我先寫,因為都發現有其他食客覺得職員的服務不太好,咁証明都唔係我一個嘅意見係咁。門口的職員態度係好嘅,我同老公入店內後,有人問我哋飲咩茶,之後連茶及menu 拎咗嚟,我哋揀咗,舉手叫人落單,等左一兩分鐘後,門口的職員見到問我哋咩事,我哋講想落單,佢就用walkie幫我哋叫其他人,我見到個男經理應咗機,但佢係到執野咁我哋都等一陣。到佢執完枱,又走開咗;而我哋都舉手搵其他職員,但無一個見到咁;有個見到嘅,又可能係傳菜唔落單。但我哋食飯時間雖然係夜晚7點幾,但都有幾張枱係無人坐。而又有個男職員係我哋入座後都係眼望望好似望住整湯俾一兩枱人,但對眼係好唔專心周圍望,搞左好耐都未「筆」完湯。過咗幾分鐘,都係無人理。我哋又舉手,個男經理終於見到,但態度頗串,雙手舉起手上揸住嘅湯及用具,又聳聳肩,表示唔得閒理。我哋準備拎袋打算起身走,佢終於行過黎講好唔得閒。落單後,我哋洗碗嘅熱水當然無人有時間處理,我自己拎住兩個碗行去廚房倒水,途中個女經理見到竟然不聞不問。入到廚房倒埋水都無人理我,如入無人之境。我哋係明白佢地好忙(當然我見個男職員同女經理係扮忙,似將個波左腳

我哋係明白佢地好忙(當然我見個男職員同女經理係扮忙,似將個波左腳踢俾右腳咁,啲嘢搞黎搞去都搞唔完),我哋唔係要你即時放低手上嘅嘢招呼我哋,只係俾少少回應,覺得我哋存在就得。
2021-10-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner