我之前在 Groupon 買咗團購, 因快到期就同老公星期日去食, 之前幾日已打了電話問須唔須要book, 個接電話女仔話下午三時後時段去食, 唔須要预約, 有位就入座. 我老公也醒目, 星期日早上也打了電話再問, 今次接電話係個男人話下午三時後時段唔須要预約. 晚上食dinner就12:00鐘後再打來book. 我哋一早打算食下午三時後時段, 就walk-in 去啦. 大約3:10 左右到, 己見到有对情侶拿著 Groupon 同餐廳門口待應講入座, 點知門口待應同去講餐廳廚房有問題, 廚房唔做order, 此对情侶再問話幾時好番, 待應回答末知, , 此对情侶再問入面有客人座緊, 待應才講現只買嘢飲同cake, 因 Groupon 快到期 31-08-2011, 此对情侶話之後幾日無時間來, 話只用 Coupon 飲嘢, 待應極不情願放他們入內, 又跟著講你哋自已想清楚會蝕錢, 此对情侶不理待應已入內, 我聽到個情侶講唔飲就真係蝕錢跟著我同我老公就問現在無得食, 可不可用其他飲嘢或蛋糕代替, 待應話只可跟 Coupon 飲一杯嘢,其他(cake)不能代替. 我再問可不以退

跟著我同我老公就問現在無得食, 可不可用其他飲嘢或蛋糕代替, 待應話只可跟 Coupon 飲一杯嘢,其他(cake)不能代替. 我再問可不以退錢, 佢叫我問番 Groupon. 因待應再講前一日廚房已有問題, 我老公早上已打電話來問, 我哋好angry
又唔早講廚房有問題. 結果連飲嘢都無叫就走. 浪費我哋時間!!! 幾好食都無用, 這樣超差服務態度, 一定會同 Groupon 追究, 睇吓餐廳點覆我哋.
2011-08-28