2024-07-09 254 views
BB車只比放門口出面,當時全間店得3枱客,大部分空位,我問可唔可以放BB車喺一個沒有人會經過及唔會阻到人嘅位置,有個女店長大聲講 緊係唔得😓😓😓😓😓 叫我放出店外門口😤😤😤另外,我地連埋小朋友4個人,當時我再問可唔可以坐寬敞DD位置,因為已經8pm後嘅時間,都算過咗最多人食飯時間,間舖當時亦無咩人,好似空位,男店員竟然答唔得,只比左一個好窄4個人都坐唔落嘅位置,我立即走人,今時今日咁嘅服務態度,又成條街都咁多好舖頭,唔洗食餐飯都咁受氣,然後過咗隔離舖,人地直頭執開啲位比我放BB車,利申我唔係要麻煩到人,我都同果間舖頭店員講唔需要執開嘢,但呢間豬店都唔係叫人擺出門口咁過份,而重點其實佢舖頭唔係無地方!😡😡😡😡😡😡😡btw,個人觀感,d好評相片好打手!

btw,個人觀感,d好評相片好打手!