2018-10-29
一入到舖頭就見到有兩隻兔仔,不過好彩唔係太大陣味,可能我地比較早去到,所以全間餐廳都未有人 ,所以任我哋揀枱坐,五個人畀咗張梳化為我哋坐,啲座位都幾舒服,我哋叫咗四份晚餐加一份小食諗住share食,叫左兩個飯同兩個天使麵,老實講天使麵味道真係麻麻地,唔太好食,但反而龍蝦汁燴飯同焗海鮮飯就唔錯,可能人手唔夠,因為見到其實做嘢嘅廚房加樓面似係得兩個人, 所以出餐真係慢慢得有少少可怕,每一個面每一個飯都隔咗一段時間先出到,最意外嘅係叫我地咗個小食拼盤,其實啲嘢食應該全部都係放落炸爐炸,但係居然落左單一個鐘都仲未整,於是我哋就取消咗,因為其實個小食我哋係預呢一邊食飯麵一邊食小食,四個嘢食加埋嘢飲 前後用咗差唔多一個半鐘,所以出餐嘅時間真係耐咗少少,嗰一個半鐘入面啲嘢食係每隔20至25分鐘先上一碟,不過呢間餐廳最難得嘅就係只係有兩個職員做嘢,後尾坐下坐下幾乎全場坐滿,所以的確有少少忙,但係個職員都仲可以一直保持好好禮貌好好態度,食物出得慢可能因為人手唔夠,但係人手唔夠亦冇改變對客人嘅態度,呢方面真係好值得稱讚,唯獨需要改善嘅真係出餐嘅時間