2018-02-23 1164 views
今日一家人一齊去食放題,跟住咁岩見到板燒郎就入左去食嘢。一到去佢唔似其他嘅鐵板燒店咁狂sell嘢,唔比你講野,佢哋服務態度好好,而且d食物好快就上左,跟住一上菜就有人幫你開爐,唔會浪費時間。有咩唔明問員工員工都會好有耐性咁答你,跟住仲有好多菜式。我開頭係同屋企人落左張刺身既單,唔洗等好耐就有得食,跟住之後d蝦好大隻好正,個個北海道帶子都好正,佢個生蠔仲要係即開,真係正到爆。食完刺身我地就開始叫牛肉、羊架之類的食物燒,唔識燒既時候個度d人仲會教我燒😂好好人之後叫左d天婦羅吖,泰式料理等,啲嘢唔會好似其他店咁一堆油咁上比你,同埋好多菜式同埋選擇。整體黎講係超正,真心正,想食鐵板燒不妨去試下,我下次一定會再黎!
2018-02-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Anniversary