2018-11-10
夜晚接老婆收工, 再行去旺角撐下枱腳.呢間餐廳係聽朋友食過話好得, 我哋都係第一次嚟.7點半嚟到都好full 下, 好在預早訂定位 未講嘢食都一定要先讚咗呢度嘅服務水準先!成間餐廳 (大約12張枱) 得兩個店員, 佢哋雖然超忙, 但真係超 nice, 非常之有耐性, 仲好主動咁推介餐廳有咩好食, 有空檔仲會走埋嚟同我地傾下計, 問下D食物岩吾岩食. 今時今日, 呢D服務態度真係可遇不可求.我哋簡單D叫咗 Set for Two.2客南瓜粟米忌廉湯 --- 味道都算濃, 好香粟米味煙燻三文魚鮮柚子沙律 --- 呢個有驚喜! 5大片煙三文魚, 沙律菜又夠新鮮, 加埋柚子好夾, 最緊要係果幾絲洋蔥, 成件事好perfect Pasta 係香蒜辣椒美國鮮蜆意大利麵 --- 本來想走辣, 但店長提我地話要呢款意粉要有返少少辣先好味. 咁有態度, 梗係信佢啦, 果然正! 仲勁多蜆添!!主菜係店長推介嘅慢烤檸檬瑪莉法國燒春雞 --- 隻雞好滑, D肉又好彈牙. 原隻檸檬連皮塞埋係隻雞裡面一齊烤, 檸檬汁酸+檸檬皮香, 正!食得開心, 我地再加多個 Brownie做甜品, 配埋2杯餐茶, perfec
呢間餐廳係聽朋友食過話好得, 我哋都係第一次嚟.
7點半嚟到都好full 下, 好在預早訂定位
未講嘢食都一定要先讚咗呢度嘅服務水準先!
今時今日, 呢D服務態度真係可遇不可求.
我哋簡單D叫咗 Set for Two.
2客南瓜粟米忌廉湯 --- 味道都算濃, 好香粟米味
煙燻三文魚鮮柚子沙律 --- 呢個有驚喜!
食得開心, 我地再加多個 Brownie做甜品, 配埋2杯餐茶, perfect~