2021-07-28 293 views
平時都食開炑八 但就食開瓊華分店 今次約左幾個朋友朋友一齊黎青衣食野 大家冇頭緒食乜就食燒肉啦哈哈去到坐低就有曬前菜同芝士蛋 我地最後嗌左兩款牛肋骨同厚切五花腩 有個著恤衫既男經理一見到我地d牛肋骨上左檯之後就幫我地剪開同燒條牛肋骨 燒到d肉啱啱好又好juicy 見我地塊網燒到黑黑地又即刻幫我地換板燒五花腩 燒到脆卜卜好正啊🥰🥰🥰😬😬 然後又教我地用生菜包住蒜片同泡菜一齊食 超級正啊好味道個經理服務態度好好啊 又幫我地加前菜同芝士蛋 又介紹d韓式食法比我地試 又好好傾講野又好好笑啦 超級nice啊😜😜 同行既朋友都覺得成餐飯食得好開心 已經相約下星期再黎過哈哈
2021-07-20
Type of Meal