2015-11-30 2187 views
第一次開飯食評獻比你地。呢間野第二次黎食。本來諗住食樓下間韓式邊爐,但同行的其中一個友人唔食牛,加上見到呢間野7點前入坐有四人同行一人免費,所以就上去食啦。去到冇人等位,我地5個人都坐到6人坐位。野食方面,以放題黎講真係算唔錯,壽司細細件,唔會話用飯質飽你。係壽司飯唔ok,煲得太爛。所有肉都冇餣過,但枱面有鹽同胡椒比你調味。上食物速度都冇之前咁差。但d服務態度真心不濟。話說我地點左三文魚刺身,一上枱個樣有d瘀黑,食落仲有d腥,咁我同同行友人就放塊刺身上鐵板度燒燒個面先食。燒左幾塊之後,有個唔知部長定老闆既男人行埋黎,話:「嗱,你地唔好再放d刺身落去燒呀下」咁我估係怕整燶塊鐵板痴底之類。咁就講左句:「唔好意思呀吓,驚痴底係咪呀。」之後個男人話,「唔係驚痴底,係你咁燒,嘥左我d野,再見到就唔出刺身比你地。張紙寫左架,你地自己睇返」嘩,呢d咩態度呀?你d腥既三文魚刺身又有幾靚呀。仲要收加一服務費,但咩都係自助咁濟。如果要貼錢買難受,我寧願比貴d唔洗受氣。可以既話, 服務直頭想比負分。

第一次開飯食評獻比你地。
呢間野第二次黎食。

去到冇人等位,我地5個人都坐到6人坐位。

上食物速度都冇之前咁差。

仲要收加一服務費,但咩都係自助咁濟。

如果要貼錢買難受,我寧願比貴d唔洗受氣。
可以既話, 服務直頭想比負分。