2004-11-12 18 views
在10月中我同兩朋友,大約800m左右,那時只有五台客都左右,我們叫了三個餐連飯,連湯,和冬飲,落單時佢叫我們要中湯,但我們一位朋友話唔想要中湯,就要了西湯,來湯時中湯用過大碗話等於二客湯,西湯來到時,佢已經開始十分(面黑),過了一陣我問他西湯是否有麵包,因為隔離枱都有,遲過我們到,都食緊,佢跟住話要等等,可能要佢行多一次拿包,所以佢好唔開心,可能阻住佢同人談笑,隔了很久我問佢,餐是否連飲品,(因為落單時佢問過我們要什麼飲品,同時我們話要了三杯涷檸茶)佢話﹕(要去睇下先)跟住只見佢同D收銀姐姐繼續談笑,(因為我們同收銀處只隔四張卡位)後來見到應該是部長,我問餐是否連飲品,部長話是有的,跟住部長落單,和拿飲品來,當時只有三個人落單,一個肥的,一個廋﹐一個部長,我問是肥個位(服務態度差到極點的服務員)只是長沙灣麗新廣場,其他都去過,服務都很好。
在10月中我同兩朋友,大約800