2019-09-28 369 views
同朋友去過幾次,自己也有去過,因為本人無辣不歡,所以可以吸引到我,但是服務態度差到極⋯⋯⋯⋯特別聽電話叫外賣服務,揀地方都可以理解,遠嘅地方當然唔送喇!但是我屋企都算近的,之前送過好多次了,今次居然唔送還講太遠唔送,咁樣嘅員工老闆你知道嗎?不管你們生意好唔好?是否可以整頓一下你們公司的員工質素,服務態度差差差⋯⋯⋯⋯我決定再也不去了,也不會再打電話叫外賣,香港又不是只有你一間老川光,以後改食『湘肴世家』這是一間湖南菜,食辣的朋友們不妨試試,味道很好👍👍,不過去試之前最好打電話訂位,因為生意太好了,這是訂位電話2986 9932最緊要係服務態度真系好。以後再也不會去老川皇食嘢了