2006-05-19
本人一心打算在sat去佳文午餐, 所以提早在昨日下午6:00左右我親身走去問下可唔可以帶酒去食魚生同訂位點知走入去問時,老闆態度十分惡劣,以下對話全屬真實我問:可唔可以帶酒黎老闆:呢度買魚生唔買酒*完全九唔搭八話*其實佢可以簡單d得唔得咪得羅, 我再問佢老闆又答:呢度係買魚生唔買酒唉~~我真係比佢激死~~! 我再問佢老闆:睇下你食幾多錢野啦~!我呢到食龍蝦,拖羅. *鬼唔知咩~!好似我食唔起咁,你話火唔火滾*我問:咁要食幾多錢~?老闆:我有d客都食二,三千蚊野*有一副好不自在的樣子,攪到我都唔知佢想點,咁即係點呢?*我問:咁駛唔駛book 位呀?老闆:幾多位,幾時我答:4位~, 星期六1:15pm老闆:我地收3:00要落場(扮晒勁)*佢又扮晒野咁心諗下午生意好中邊會落場,中駛乜係度慳番d皮費*後來我亳無回應咁轉面走啦~!我唔一定要比生意佢做,中要受佢氣,佢d態度完全係唔想做生意,好似睇唔起人咁,呢d咁既老闆中點做生意所以我已經通知身邊所有朋友同事千萬唔好去食,費事食完背背脊骨落,貼錢買難受p.s.服務態度差,食物如何好食如何新鮮都無用啦**今時今日咁既態度係唔得**
點知走入去問時,老闆態度十分惡劣,以下對話全屬真實
我問:可唔可以帶酒黎
老闆:呢度買魚生唔買酒*完全九唔搭八話*
其實佢可以簡單d得唔得咪得羅, 我再問佢
老闆又答:呢度係買魚生唔買酒
唉~~我真係比佢激死~~! 我再問佢
老闆:睇下你食幾多錢野啦~!我呢到食龍蝦,拖羅.
*鬼唔知咩~!好似我食唔起咁,你話火唔火滾*
我問:咁要食幾多錢~?
老闆:我有d客都食二,三千蚊野
*有一副好不自在的樣子,攪到我都唔知佢想點,咁即係點呢?*
我問:咁駛唔駛book 位呀?
老闆:幾多位,幾時
我答:4位~, 星期六1:15pm
老闆:我地收3:00要落場(扮晒勁)
p.s.服務態度差,食物如何好食如何新鮮都無用啦
**今時今日咁既態度係唔得**