2023-11-25 863 views
買了兩餸飯,連相都唔想拍。有三個員工係出餸區,一直低頭望住啲餸或者用舀子一直係度扮炒餸,實際上係想避開啲客,唔想抬頭望客裝餸。我出口叫話想買兩餸飯外賣,咁有一個員工死死氣不情願情況下抬頭轉身係飯盒的盒同飯鍋區度拎咗一個飯盒,但她沒有裝飯,跟著佢不情願服務客人,我指出咗第一個餸,跟著佢將個空盒無飯的盒俾咗另一位服務姨姨,佢自己企係後面休息。我再講出另一個餸,跟著第二位服務員發現飯盒無飯,問我係買兩餸定兩餸飯,我話要飯架,但剛剛的人沒有裝飯,買一個飯好勞氣,受氣,服務其差,可能要書記黎食飯,佢地先會服務,隻眼生係頭頂。講番啲餸,隻雞亦曲歪的,我唔敢食,啲娃娃菜有少少黑,唔知係棵菜本身有少少黑定點,揀咗幾條黑出黎,都食哂。總結,差,服務員裝漏飯差。
買了兩餸飯,連相都唔想拍。
總結,差,服務員裝漏飯差。