2023-02-22
最近因為隔離睇中醫,其實之前已經光顧一次,服務態度巳經麻麻,當天是平日下午四點左右。我叫咗腸粉同菜乾豬骨粥。我食完腸粉,都未食粥,個待應唔問我巳同我收碟😨。算啦,其實係咪咁趕時間。在食嘢途中,可能平日下午,冇咩人好應聲,就聽一個亞姐就不停爆粗😰(短髮染色女仕)到今天傍晚6點再次去,今次真係決定冇下次,坦白講啲粥真係唔好味,而炒麵就勁多油。話說落單時愛理不理的態度巳不太好,到粥嚟就放在枱邊,(我自己取回)到問亞姐可唔可以比杯水,亞姐話自助的明白。到粥嚟咗8分鐘後仍未有炒麵,但係又見到亞姐不停把炒麵比外賣,於是我便同亞姐講欠炒麵,染短髮亞姐又口嗡嗡,坦白講我入座時係冇咩人,我怕漏單問一聲,如果係粥都嚟咗8分鐘後問不算太過份。總之沒有下次,何況真係唔好食。
我叫咗腸粉同菜乾豬骨粥。