2015-10-01 1532 views
很久沒有來這兒吃飯,以往一個月總會有三四次。一直不想再去的原因,不是因為食物不好吃,而是服務態度嘅問題,沒有歸屬感、賓至如歸嘅感覺,完全不是居酒屋嘅表現。今晚意外地經過,竟有一些意外驚喜,不是食物,而是員工,有一位新面孔嘅女員工來了(聽聞是由另一出名嘅串燒店過來),應該是副經理,招呼體貼周到,客人未出聲,只是一D表情動作,她已知道我想要甚麼,我見她和其他客人很快便能打成一片,關心客人夠不夠食物、對食物滿不滿意,五星級服務態度!雖然地舖可以招來比較多嘅街客,但舊客戶都要好好地維繫,個店長(瘦瘦四眼哥哥)完全吾識招呼客人,無禮貌,講嘢硬把把,冇尾音,問多兩句俾面口客人睇。有待改善!食物幾出色都好,服務態度同氣氛都好緊要⋯⋯
2015-09-26
$300 (Dinner)
  • 免治雞肉棒
  • 鷄肝