2018-08-19 98 views
之前新開食過唔錯於是同屋企人再食點知開得耐就態度勁差 垃圾!食完心情極差 已唔想打字 但一定要話俾大家知 所以 point form講1. 兩個 week前 book左枱 5 位 7點 準時去到 個 staff話俾張細枱我 4 個人坐, 第五個人俾張圓櫈我 坐走廊位我? 你冇野呀嗎 甘早 book定都俾 d甘既話我, 若果係甘你唔一早同我講? 擺明係自己安排失檔 ! 最尾話左佢等多兩三分鐘先安排到正常既位俾我 2. 7點去到 因為 point 1 搞完一輪所以7點零3 分坐低 我2 分鐘內已點左野食 ! 係點左過10 樣 野 包括雞翼 刺身 牛肉 勁多野 !到7點 34 分 只黎左一 d錯既食物 例如 我點左一碟牛肉 佢黎兩碟 天婦羅點哂全部黎得茄子 同蕃薯 但數量唔同 我已覺得奇怪 同 staff講 一個叫極都唔認你 垃圾一個粉紅衫帶眼境高瘦男人 問佢 熊度極差唔耐煩 話 (你等下先好唔好呀 我會問 ok?)一個藍衫矮女人 (呢野黎緊 la我地落單都要5 至10 分鐘) 而家係點左半個鐘都冇呀 用下你個腦 la !!! 語無論次但態度極冇禮 都唔知佢講乜 但總之態度唔尊
之前新開食過唔錯於是同屋企人再食
點知開得耐就態度勁差 垃圾!

同 staff講 一個叫極都唔認你 垃圾
一個藍衫矮女人 (呢野黎緊 la我地落單都要5 至10 分鐘) 而家係點左半個鐘都冇呀 用下你個腦 la !!! 語無論次但態度極冇禮 都唔知佢講乜 但總之態度唔尊重

然後我忍唔住即刻同一個粉紅衫既經理講番成件事 佢再安排我新加既食物度 !!!
你跟本就係漏單就認左佢 la , 一路都唔黎食物 !!

後尾聽到佢 d staff喺後面細聲講話 138 d單錯哂 我先知 其實佢最早嗰 d單 跟本落錯哂落其它枱 唔怪之得一樣都冇黎

3.本身 d垃圾 staff態度極差 然後我爸爸俾 credit card賣單 賣完單後 簽哂野 個 staff先話走番黎 話可能張卡同枱掉亂左 要 check番
後尾先發覺原來一開始將我地由138 號枱 睇錯左做139 號 所以 d 野食最開始完全冇黎!
由頭到尾安排都失當 你地做錯哂 d 野 係冇人同我交代件事
除左垃圾外我諗唔到有乜形容到

本身預左俾你200 幾300 蚊 都唔諗住有乜好既服務 但都唔係甘做野呀嗎? 連基本尊重都唔識
祝你地公司早日轉手 唔好再害 d一心想食野既客人
2018-08-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)