(Non-member)
2011-04-17 24 views
本人以約同2個朋友去十勝,講真十勝D豬扒飯好一般, 但價錢都OK, 所以有時都會去食, 但今次D服務態度極差, 我地3個人坐了一張4人檯, order 完之後突然有個店員話要我地同另外3個人坐埋一張檯, 我當時say no, 話唔想昤轉檯, 其實當時仲有吉位, 唔係滿坐. 但個d店員好不滿, 之後就黑面, 放下食物時好大力,又晤同我地加茶, 而且其中一個突然用好串既語氣同我地講, 你地3個人, 多咗一個位, 一陣間如果有人要坐, 你唔可以say no, 個位要俾人坐,但當時仲有吉位, 我當時覺得好失望, 服務態度仲極差過茶餐廳,服務態度差到極,我以後都唔會再去.
2011-04-10