2018-01-31
第一次被趕客就在此留我第一個既評語奉勸大家,為左令大家唔好未食已受一肚氣,大家帶小朋友既食客,請不要光顧此餐廳了,此餐廳職員服務態度極度惡劣!未食都以為欠左佢錢!琴日兩大兩細去藍屋食lunch, 入到去個短髮女人都已經鄒晒眉啤住你,淨返3個門口隔離既位置,我就有禮貌地問會唔會有客差唔多食完走,佢就話無,當時我諗我小朋友要返學,快快趣趣食完都會走,迫迫地坐埋唔緊要,時間35分鐘內實會走,只係近門口位,小朋友入緊去已經有客開門,要坐好晒先可以開到門,由於地方比較狹窄,當時有客開門刪門,我地都未入到去坐得低晒,已經有兩枱4人枱既客走,剛好有客入就入左4人,我又好禮貌地問仲有個張4人枱,可否比我地坐,佢就話:「唔可以轉枱!」一副極度不滿既態度回應我,當時我地都未坐好,又未落單,跟先後次序都應該先比我地坐吧!我跟職員講:「我地都未坐好,已經有客走,頭先問你有無客差唔多食完會走,你又答我無?我地4人都會叫3個餐,咁都唔歡迎?」佢極度不滿既態度又回應我,頭先真係無人走!**難度3分鐘內客人可以整個餐食完埋埋單?**各位自行判斷此餐廳是否值得受一肚氣去試試!**原來下面都有客留言此餐廳服務極差!
**難度3分鐘內客人可以整個餐食完埋埋單?