2022-03-17 394 views
⚠️服務態度欠佳⚠️.只能講用餐體驗好差🥲食物不作評論,因為服務差,評論都變得唔中肯.1. 問師傅野好唔耐煩有時師傅講野太細聲/我聽唔切,會再問一啲簡單資訊,但師傅表現非常唔耐煩…仲同我講「你記得你鍾意食嘅得啦」,其實我都只係想簡單記錄一下自己食過咩,絕對唔係係咁問/R水吹.2. 比少咗件壽司師傳認真搞笑,上到第11件(共12件)嘅時候同我哋講係最後一件,我心入面都黑人問號緊,基於佢全程好唔耐煩我未敢出聲住🥲隔咗陣佢先突然講話仲有件.3. 生日名寫錯朋友係book位時,想係甜品到寫Happy birthday Phoebe,但最後phoebe卻變成Phobe,乜我個名咁難串咩🥲.4. 朋友book位體驗差朋友話佢book位時,問職員野但職員完全無視咗句野,只係叫佢比訂金,成個體驗都感到不被尊重☹️
⚠️服務態度欠佳⚠️

1. 問師傅野好唔耐煩