(Non-member)
今天同3個朋友專登去試,因為聽說湯底好味. 大家第二日要返工,所以唔等9點的特價時間,8點入座.約8時半,我地o的食物已經o黎晒,但個鍋又未"滾".搭8:40到,我地同個侍應講個爐係咪有問題?點解一面熱熱地,另一面仲係凍(2款湯底),我地有叫魚皮,浸落去食,完全係凍.....佢叫我地等多陣,我地唯有等耐o的啦..又5分鐘,我地又問,佢話可能係個爐歪o左位,我地見其他枱空,話問可唔可以調枱,佢地唔肯,又叫我地等..........期間我地轉一轉個鍋,唔"滾"個邊之後"滾"o左,而另一邊原先"滾"既仲變到結o左層油係上面!!個爐仲唔係壞??8:55佢地先話換枱俾我地!之後有個好似高級o的既職員經過,我地同佢講個爐有事,呢家9點我地都未食到野,問o下可唔可以當特價時段計,本來都係隨口問o下,唔得都冇野,點知個部長態度勁差!話我地9點先同佢講個爐有事,我即刻話同另外兩個侍應講o左成半個鐘,佢地又唔肯轉枱,又話係我地唔識用個爐,咩個爐唔係佢地開既咩,言談間講到我地好似專登屈佢俾個特價時段!!o個個人應該係之前有人寫佢態度差既四眼仔,我朋友話唔係用咁既態度同客講野o架?佢串爆咁話"我地呢度o的服務

之後有個好似高級o的既職員經過,我地同佢講個爐有事,呢家9點我地都未食到野,問o下可唔可以當特價時段計,本來都係隨口問o下,唔得都冇野,點知個部長態度勁差!話我地9點先同佢講個爐有事,我即刻話同另外兩個侍應講o左成半個鐘,佢地又唔肯轉枱,又話係我地唔識用個爐,咩個爐唔係佢地開既咩,言談間講到我地好似專登屈佢俾個特價時段!!o個個人應該係之前有人寫佢態度差既四眼仔,我朋友話唔係用咁既態度同客講野o架?佢串爆咁話"我地呢度o的服務態度係咁差o架啦~~~!",仲要好似趕客咁,我地即刻叫個經理o黎,個經理開頭都覺得我地玩野,佢話你息o左個爐梗係唔"滾"啦,我地真係嬲爆,即刻同佢講,你個同事話幫我地轉枱咪息o左個爐lor!之後同番佢講件事,佢都知衰,即係好快手幫我地攪掂o的野,之後我地投訴四眼仔態度勁差,事實個爐真係壞o左,佢冇理由反轉頭o黎話我地o架!我真係唔識用文字表達佢既超唔掂態度!!

之後個經理送多兩支庶水俾我地(其實我地已order了一支)同有85折,咁我地都算,唔想攪大件事.點知!!!!!!!!!!!!!我地埋單o個時,個侍應好大聲咁話已經85折o左,未加茶$前係$522(茶$冇得折),折扣係$52.2,我地話咁係9折o黎o架wor,佢就話個system有o的特別計法,係咁計,一定係85折,如果唔係52.2呀,係4x or 5x 都可能係你既system計法特別呀,呢家係exactly$52.2(10%),叫人點信呀!!我個朋友同佢講,佢死都話我地唔識計,我就話算(已經覺得依間野冇藥可救),呢樣野真係令到我覺得呢間野,"誠信"勁有問題!!!!真係以後唔會幫襯!

如果大家真係想食呢間野,唔緊要,不過最好唔好去mk分店,侍應唔好搵四眼仔,要小心check單!我咁大個人都未食過一間咁差態度既食肆,可能係我地唔好彩啦!