2021-03-23
我同朋友一早book咗嚟Afternoon tea,我地1615就到咗,佢地就話要1630先開始,所以叫我地出去户外坐吓先,本來冇問題。但之後1630大家開始入坐,我地坐到1700都冇人招呼,無人問過我地食咩,但好多客人都自動上哂tea set。之後我朋友忍唔住叫職員,個職員先問我地飲咩,唔知係咪我同朋友因為行完山嚟食,d衣著唔似食tea既客人呢。。。。但好明顯d坐位安排係食tea位置,我覺得完全係漏咗囉。。。一句sorry都無,我覺得服務超差囉。最後食物上桌時間是:1711最離譜係一個叫T既員工,第一我地個set上咗枱後好耐,都冇人俾碟我地,我地咪叫職員俾碟我地囉,點知呢個T同事重要好差態度咁俾我地;而去到最後埋單,有個女職員交張單俾佢,我地聽到個職員同佢講咗2次,係Table six,但呢個T同事,就放低張單去執枱,重要執完一張再一張,完全無打算攞俾我地。之後係一個外籍職員見到我揸住張信用咭係手,先用對講機通知埋單(當時已經室內客得番我同朋友),佢先攞嚟俾我地埋單。我朋友即刻問佢,點解要放底我地張單,佢話因為要service客,但我朋友全程睇住佢純粹去執枱,根住朋友再問佢,佢話咁點
但好明顯d坐位安排係食tea位置,我覺得完全係漏咗囉。。。
一句sorry都無,我覺得服務超差囉。
最後食物上桌時間是:1711
我朋友即刻問佢,點解要放底我地張單,佢話因為要service客,但我朋友全程睇住佢純粹去執枱,根住朋友再問佢,佢話咁點呀,唔好意思wow.....
講真,1630開始tea,你地漏咗我地張枱,攪到1711先有野上,1800就要客人埋單,d staff態度又咁。。。
食物又唔ok
真係離哂譜,以後都唔會幫襯