2023-01-09 571 views
朋友住附近,食過呢間話好食~ 所以推介呢間一齊食多次~ 平日下午兩點零,店內無咩客,好多吉枱~ 收銀要做埋侍應~ 唔知係咪因為咁,好想堅持我哋坐近收銀門口位置~落單時店員都企喺收銀位要我哋大聲嗌要乜~ 而食物質素好一般~ 熱狗最奇怪~ 三幾十蚊得條幼腸同茄汁.. 咁既然係港式, 好多茶餐廳係咁,所以無乜所謂~但最嬲係找數時,因為我同朋友得大紙,無散紙找,問店員可唔可以分開比,佢好粗聲粗氣咁呼喝話唔可以,然後找錢~ 我哋都未反應得嚟,再有禮貌咁問佢可唔可以張廿蚊唱散做兩張十蚊~ 佢一嘢拍埋收銀櫃然後另轉臉同朋友傾計,唔理我哋~ 真係超級粗魯同無禮貌~ 對住佢簡直係令人覺得活受罪~ 佢咁唔想做點解又要返呢份工? 離晒譜~ Black list~ 唔會再嚟~
朋友住附近,食過呢間話好食~ 所以推介呢間一齊食多次~

落單時店員都企喺收銀位要我哋大聲嗌要乜~

Black list~ 唔會再嚟~
2023-01-09
$40 (Tea)