今日嚟到呢間黃店食飯價錢都係80至100左右我同男朋友兩個人決定叫一個主食兩個小食 可以試多啲嘢/香辣雞翼/ $42啲雞翼size 都ok 大隻 絕對抵食 味道有啲似麥當勞啲脆辣雞翼 雞翼本身有少少辣 我配埋佢提供嘅醬 都好夾 我男朋友用薯條比嘅黑松露醬去點黎食 佢覺得咁樣夾啲/黑松露薯條/ $48係粗薯條而且上枱啱啱熱辣辣嘅 配埋黑松露醬食一流 不得不提佢份量真係好多 可以三四個人一齊食/拔絲咕嚕肉定食/ $92一個定食有兩個前菜一個白飯一個主菜分量真係超級多好彩我同男朋友淨係叫咗一個主食 咕嚕肉有10粒 每粒都好大粒 真係可以拉絲 表面係甜入邊係咸 外層好脆唔會太淋或者太硬 前菜都係有啲酸辣 非常開胃如果我一個人食肯定食唔晒/富士山/ $30我哋叫咗杯特飲係期間限定成個富士山咁 味道唔係好特別 好似乳酸飲品咁 但係拎嚟打卡都幾好 咁嘅價錢都係抵嘅成餐飯嘅過程 個男侍應都好有禮貌 不斷會幫我哋加水 我見到佢都全程留意住啲客人 我覺得服務態度都幾好 同埋可能加上我嗰日唔使等位 大約七點去食 再遲啲可能就要等位
今日嚟到呢間黃店食飯
價錢都係80至100左右