2024-05-26 690 views
今日去呢間酒樓諗住兩個人飲下午茶,1:50攞飛等到2:30都仲未有枱,個receptionist 啲態度非常之惡劣仲大聲話俾你聽如果唔同人哋搭枱就要等好耐好耐都未必有枱,叫咗超過20張飛都係俾晒願意搭枱嘅人,仲話冇枱俾唔搭枱嗰啲人,其實佢係特登唔俾枱嗰啲唔願意搭枱嘅人,我去飲茶從來都唔鍾意搭枱,除咗衛生問題仲係好怪囉,同一啲陌生人同台食飯,我仲見過一啲搭枱嘅人喺度好大聲傾偈,甚至用粗口而且食相仲非常之討厭,令人覺得非常之唔舒服,既然呢間酒樓唔歡迎兩位唔搭枱人士飲茶,我相信以後都唔會再去囉,喺個區又唔係剩係得佢一間酒樓而且服務態度又非常差。
2024-05-25
Type of Meal