2023-12-28 138 views
以前好中意去Pizza Express,中意佢family friendly 食物又唔錯,今次聖誕去,覺得食物種類少,味道亦普通咗。另外呢間分店服務真係唔太得,首先以前係會一支水比你飲,今次唔註冊member 就無一支水,要問先比半杯tap water,其實價錢都唔平,可以大方少少吖。有位侍應仲全程黑面,比錢時我有欠佢錢嘅感覺,可能聖誕要返工真係好唔開心啦😅😅其實呢間分店裝修幾好又坐得舒服,以前都好多人排,但今次感受真係唔太好😓當日食過嘅一啲食物: Margherita pizza - 餅底普通,唔覺得有意大利薄餅應有嘅香脆 焗蘑菇 - 正正常常一客焗蘑菇,得幾隻,屋企自己都焗到。記得以前另一間叫過係用焗盤上,今次只係普通餐碟,感覺 mediocre其實食物無乜大問題,係 expected 嘅水平,不過不失,主要係服務問題。只係網站要求,都要評論一下。

當日食過嘅一啲食物: