2009-12-07 3 views
這天的午飯就在大埔的明將壽司﹗3:30pm來到,人客不算多,待應得番兩個,要吃野食要快手,唔係等好耐都無未到﹗是日前菜點了帶子裙邊,份量夠多亦惹味,嫌佢雪得凍了點。壽司類方面,吃了三文魚、帶子、芥辣八爪魚、黃金魷魚等,魚生的味道合格卻未算鮮甜,色澤未算光鮮,始終收得你12蚊一碟不會是最好的貨色。來明將我覺得吃上以調味食材來作的壽司比較好,如芥辣八爪魚、龍蝦沙律,黃金魷魚及櫻花魷魚等也好吃,睇住吧枱師傅都係即叫即包,紫菜食落夠哂香脆。最後埋單後食家竟然漏左成個化妝袋在食店,我已離去咁岩在商場睇下野,待應竟然走出來在商場左轉右轉好認真的找我地,誠意及態度絕對一百分有突,最後還認得我叫我領回失物,真的多謝那位待應,希望佢有緣在這兒見到呢篇食評,謝謝你﹗
這天的午飯就在大埔的明將壽司

是日前菜點了帶子裙邊,份量夠多亦惹味,嫌佢雪得凍了點。

Type of Meal
Lunch