2022-02-03 1174 views
服務要再再再加強難得冬至早收工,所以去食個下午茶獎勵吓自己,URBAN Cafe Commune平時都排長龍,可能因為我去到嘅時候大約三點,所以已經冇乜人,入邊嘅座位大概只有三份一有人坐,侍應姐姐都俾咗張四人枱我一個人坐可能係因為特別日子, Menu上只係得返三款下午茶可以揀,我就揀咗小龍蝦牛角三文治配薯條,飲熱蜜桃茶估唔到係冇乜人嘅情況之下,成個餐都要等20至30分鐘,當中仲要摧左waiter幾次,連杯熱蜜桃茶都等咗20分鐘先至有得飲講返食物,個牛角包嚟到嘅時候係熱嘅,咁證明佢係即整,當中嘅小龍蝦餡料好多,亦搽咗好厚嘅醬,感覺上係好豐富,薯條亦都炸得好脆,點埋茄汁一流,再配埋杯好濃味嘅蜜桃茶,成個下午茶好豐富如果佢嘅服務或者出餐可以再快少少就更加好,因為連埋單我都再等咗10分鐘,真係唔知如果佢客滿晒點算
服務要再再再加強

小龍蝦牛角三文治配薯條
2021-12-21
$92.4 (Tea)