雖然上次外賣經驗好差,朋友想食牛扒三文治,所以訂咗星期五午餐時間再光臨,結果服務都係好差。我哋入座嘅時候都有其他客人啱啱到,侍應當時只有一個,情況比較混亂。侍應幫我哋一行五人take order, 點知take 左第三個之後就幫後面嗰台點餐,好冇禮貌。之後喺我哋提醒之下先幫其餘兩位朋友點餐😩上菜方面亦非常令人失望,我哋其中兩個好快就有可樂飲,但係其餘三人要半個鐘之後先有冷泡茶,但係同期點菜嘅枱已經都有茶飲食物方面,點餐嘅時候佢已經提醒咗封門牛三文治製作需時,但係我哋都有叫製作快啲嘅雞胸同牛扒飯。結果我哋等咗50分鐘,見到其他遲嚟嘅客人都已經有嘢食,我哋不論係三文治定係雞胸飯都無。同侍應反映,結果佢話我風門牛三文治製作需時,但係明明都有叫比較快嘅雞胸飯,點解所有人都要50分鐘呢?仲要其他遲來後點菜嘅客人都已經有嘢食,淨係我哋呢台冇,令人感到失望😭😭今次食物質素比之前好返少少,但以佢哋嘅服務態度同上菜速度以後都唔會再幫襯,價錢亦唔係非常實惠

2023-08-25
$150 (Lunch)