2023-01-28
我哋當日係食二人餐 $20xx兩位食物份量足夠 質素食材都唔錯唯獨是main course牛側腹肉冇咩牛味連調味都欠奉 最後叫職員比鹽我哋自己加呢樣嘢都幾令人失望 全晚最期待就係個牛另外服務水平不太高 略欠專業甚至聽到接待處嘅女仔拎住電話Whatsapp 錄音講粗口 同環境唔太配合 因為呢位職員喺我面前經過 而我面前就係live show 我入場嘅時候成間餐廳得我哋兩位 打算問可唔可以坐隔離枱 但結果佢地話果張枱有人reserve咗 但我眼見全場係空的 即使呢張枱有人留咗 我哋都應該可以調去另一張枱?其實我早早喺一個月前已經喺電話request坐中間位 而我亦都係一早上網預訂優惠卷同埋book枱 所以都幾失望然後知道有live show 亦可以點歌 我打算點陳奕迅熱門大路啲嘅歌 結果女歌手話唔唱呢首 我本以為因為男聲太低音唱唔到 但接著落嚟就係唱男聲更偏門嘅歌 所以再次失望總括嚟講 成個用餐體驗都唔太滿意 唯一欣賞嘅係前菜嘅刺身 同串燒 但價錢同服務實在唔成比例 主菜亦唔好味。
食物份量足夠 質素食材都唔錯
唯獨是main course牛側腹肉冇咩牛味