2023-07-04
昨日同媽咪一齊去到Kitchen食自助午餐。在此一定要稱讚一下W餐廳的服務,如果要我評分,它的服務分係我目前為止去過的香港所有酒店裡最高的!包括半島麗思卡爾頓在內,W的服務水準真係高出好多檔次!由去到餐廳門口帶位的員工,即使戴住口罩都能感覺到她的笑容,再到坐低係餐廳裡,環境舒服,樓面員工反應迅速,會一直留意幫顧客收碟。然後就要重點稱讚一下了~~有一個廚房的同事,但我唔確定他的職位,他的名字好似係叫Benny,我媽咪去吧台取野食的時候他一直都有介紹邊D好食,非常有禮貌及專業素養!我就鍾意帶我媽咪經常去周圍打卡,但這絕對係第一次我媽咪對一間餐廳的服務讚不絕口!所有事物的出品都十分新鮮,我就最鍾意其中的一款烤三文魚~~真係超好食超入味又唔會太油。我啲女仔打卡最重要係影相啦,甜品唔止靚又好食,就連一杯咖啡都唔會踩雷,飲落去完全無苦澀的感覺只有順滑,這個係好多西餐廳的咖啡都做唔到的!服務好出品好環境好,下次都要再去幫襯😝
服務好出品好環境好,下次都要再去幫襯😝