2011-08-03
話說, 8月1號晚book左一間房&2圍麻雀 for 我男朋友生日同朋友慶祝, 食呢道既如意吉祥宴! 盛惠 $3880 + 茶芥 + 加一但呢道d待應/ 部長既態度真係好差!! 唔休做, 趕收工!初時都冇咩問題, 到差唔多10:00, 差生果同埋糖水未上, 待應就問我地係咪上蛋糕, 我地話唔洗住, 上埋生果同糖水先, 但轉個頭, 呢位待應竟然拎左個蛋糕入黎....準備拆開佢!!我地講多一次想食生果先再食糖水, 個女待應就好大聲同出面既男"部長" 講: 佢地話要食左糖水先喎!!!!!個陣已經一肚氣, 但見係我男朋友生日, 就算數!之後呢位女待應應該收左工啦, 轉左呢一個女待應同岩岩個個部長入黎, 上哂d糖水同埋生果, 粒聲都冇出, 就拎左個蛋糕入黎拆緊!!!!!!!!!!!! 我心諗, 佢唔比我地對住蛋糕個盒影相架咩? 話哂個cake都唔平架喎!!!!!之後都算, 個男"部長"好粗暴咁拆開左個cake, 仲要整跌左我男朋友個個生日牌!!!!!!!!!!!!! 我嬲到噴火!!!!!!!!!!!!!!!!我自己行出去, 同佢講我自己黎....個男人竟然做左個"無計"既手勢, 個咀仲要"廟廟
但呢道d待應/ 部長既態度真係好差!! 唔休做, 趕收工!
個陣已經一肚氣, 但見係我男朋友生日, 就算數!
我自己行出去, 同佢講我自己黎....個男人竟然做左個"無計"既手勢, 個咀仲要"廟廟地"!!!!!!
喂大佬!!! 咩事先???? 呢d野係你應份做, 我就係覺得佢太粗魯兼整跌我個生日牌先自己黎, 都未鬧佢, 佢竟然咁既咀臉!!!???
之後依然停留係我地間房, 唔係睇我地有咩需要! 係: 睇電視!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
埋單最後$45xx, 每日都要$360蚊, 呢一餐我覺得好唔值, 完全冇服務可言!!!
我好後悔揀呢間酒樓食, 最初都覺得佢出名先食, 點知換黎咁既對待!!!! 最後悔既係冇留低呢位"男部長" 既名, 令到我冇得投訴!!
勸各位去呢間酒樓個陣真係要三思而後行!!!!!!!!!!!!!!!!!!