2011-10-02
之前食過,來補一下食評吧中午放lunch,心思思有D想吃西餐,路過看見樓下的牌子就打算上去試下。入去見到裝修都不錯,而且環境清雅,一開始都幾有好感,但order完野之後就原因在於上菜速度實在是太太太太太慢!!!我朋友order左個牛仔骨,我order左個意粉,結果居然等我朋友都吃完我個意粉都仲未上!!!(注意,我朋友吃飯速度一D都5快,相對來說是慢那種,我估計從我order完到他吃完至少有40分鐘- -)期間我不是沒催waiter,但系Dwaiter成天在吧台傾計攞……我舉手好多次都沒反應,呢度又不是茶餐廳,我又不想失曬儀態甘大聲ai……不過個point系我最終都叫左waiter催上菜,都好耐先上到,而且之後杯飲品又要再催催催催催先上大佬,呢個系中午lunch break不是週六日啊就算你有時間hea但系來吃飯o個個等陣仲有野做架嘛講真我不覺得做個意粉有幾難做luo望下旁邊其他臺的人,他們的上菜速度又OK窩,而且D侍應都有睬他們,5通是因為我們是學生客就被忽視?食物質素的話,平心而論,其實還是可以接受的,分量過得去,食完7分飽。意粉食落去不似好多街邊個D"扮意粉其實是亂來算一味"o既貨
原因在於上菜速度實在是太太太太太慢!!!
意粉食落去不似好多街邊個D"扮意粉其實是亂來算一味"o既貨色,但你話超級出色又未至於……但都算似模似樣,香港好少有青汁意粉,大部份人的認知都是紅白兩味,所以有青汁代表廚師多少對意粉有認識,所以特登order來試下。
就是配餐的咖啡好難飲- -不過算啦,跟餐都不期望有咩質素~
之後又有一次,2點幾想補食遲來的午餐,呢間樓下有個阿姐好殷勤甘向我們sell個lunch,見佢甘努力打算不計較上次再去試一次啦,誰不知上到去同我講話lunch時段結束5做生意
好心你明知道就5好叫人在下面招客嘛搞到我地個陣好尷尬,於是決定絕對不會再來了