今日剛剛由一點等到一點二十三分,叫左個外賣A餐,外賣出爐之後經理只係放喺門口,唔洗對外賣飛就任人拎走左我個個都唔知。我睇極都無我個外賣,叫人去追追,話出晒無人收飛?企咗喺度等左咁耐無得食,追佢佢話廚房無晒A餐唔會補返?因為係特價外賣自取所以唔會補返?退錢趕人走就算?依家係你唔對外賣飛就比人拎,搞到我呆等之後無飯食,仲話唔會補返我個份比我退錢了事?時間唔係錢?無下次,以後都唔會去,會叫相熟同事都唔好去。外賣堂食都唔洗預我。估唔到轉左手之後服務態度仲衰過以前。大家千祈唔好無外賣單又去拎人地啲嘢食呀,小心比人拉呀~不過啲外賣處理到咁樣唔知一日要蝕幾多個呢?祝生意興隆啦

祝生意興隆啦
TakeAway