2017-06-01 446 views
次次去親將軍澳都會食荳子,但係無耐次次都勁多人排隊,今次行過某層發現左一個食物既神秘地帶(對我黎講),於是上去一探究竟。最後比男朋友比有得呢間日式風格既麻布茶房所吸引,再加上睇餐牌價錢同食物外觀也不錯,就決定試下喇!拎左飛等左around十幾分鐘就有得入座,都算快!食物1.海蝦蘭花沙拉 原來嗌一個飯就可以以28蚊既價錢點多一樣小食,但係係有指定某幾款的。大頭蝦既我冇注意到係沙律,仲以為係熱食,就叫左呢個有西蘭花既菜~~~上到黎都幾好食,但沙律黎講真係太凍,估計係整好放係雪櫃的吧⋯海蝦食落唔係咁新鮮,不過廿八蚊算係咁,份量都幾多。2.照燒雞肉飯 整個餐就係好日式料理既感覺,有飯、有小菜、有湯。照燒雞真係幾好食,雞肉食落有小小酒味,連埋照燒汁食就更加正。由於佢個汁只係淋係雞肉面,而且飯食落有小小乾,建議撈一撈先食。3.照燒豬肉飯同上面既飯差唔多,食落都OK,不過我只係食左一啖就唔評價喇~服務一般般,叫極人都勁遲先應機,同埋埋單果陣我地係look卡,但搞勁耐!!!勁不安🤣🤣

食物
1.海蝦蘭花沙拉
海蝦蘭花沙拉

2.照燒雞肉飯
整個餐就係好日式料理既感覺,有飯、有小菜、有湯。

3.照燒豬肉飯
照燒豬肉飯

2017-05-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$111 (Dinner)