2022-10-12 109 views
見到食評吾差,就想試下。入面只有幾張枱,女侍應好似都應付吾到咁。叫左4個午餐,等左超耐。來第二個午餐時,女侍應竟然係經我朋友頭頂遞上枱,枱上有碟餸,女侍應可能覺得阻住佢放低,「嘖」左聲。乳酪黃叻喱雞配飯,飯係凍的,又生水,同女侍應講,佢好不屑地講,硬左D咋?幫你換餅啦。另一個羊也是配飯,佢端上來時講,呢個加左水煮,平時仲硬啊。又係生米,不過比第一碟熱少少,你估我未食過中東米咩?生同熟都吾識分?到叫野飲,又係等好耐,叫3杯奶茶,又先來2杯,問先知另一杯煲緊水喎,幾枱客咋。又不會主動俾糖,問先有。全程個侍應係黑面,冇禮貌,舖頭名可以改「堅離譜」啦
見到食評吾差,就想試下。

黑面,冇禮貌,舖頭名可以改「堅離譜」啦