2019-04-25 329 views
早上剛剛十一點到靠得住,諗住食碗粥清下腸胃,見到店內有位就諗住行入去,加上又冇侍應叫我地等一等喎!之後行到入去店鋪一半,個收銀肥肥嘅阿姐突然用不太禮貌嘅語氣問:「你幾位?出面等!」我心諗之前我未入來又唔問,行到一半先叫我行出走等!但都行出去等咗5分鐘,其實唔係好耐,只係唔明白成場都有吉枱都唔俾人入,我明白可能係轉午餐要等一等啩!但入到去個肥肥收銀阿姐係死都要二人坐四人枱,之後佢個同事又叫我地坐其他位,真係帶位都亂過人!唔係諗住坐得舒服D,都唔會再去囉!最失望係個豉油皇炒麵,明明招牌菜但炒麵又乾又硬,好明顯係凍咗,難食到一個點係普通炒麵都好過佢好多囉!而魚片牛肉粥同皮蛋瘦肉粥都OK,混醬腸粉都能夠保持水準!就係炒麵失手同啲侍應嘅服務真係一般喇!

混帳腸粉
魚片牛肉粥
皮蛋瘦肉粥
豉油皇炒麵
2019-04-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
混帳腸粉
魚片牛肉粥