2020-09-29
環境ok, 但坐位較迫夾食物中規中矩服務就真的很一般。人手可能不太足,平日閒日到訪的,店面大概兩個職員,客人大概3-4檯(連埋我地)一個身兼咖啡師及另一waiter,期間食物到齊 發覺方檯好難三個朋友自拍咁岩身兼咖啡師加waiter走出來幫人落單(另一個唔知去左邊),同行友人順勢示一示意佢。佢過到黎,我地有禮地請問佢可唔可以幫我地拍一張照店員回應「ok, 但等我忙埋我d野先」,當然語氣是帶點急燥唔太友善,就咁走左。之後我地三個女仔你眼望我眼,當下個感覺好突兀。。唔知道如果係食客既你有咁既體驗會有咩感覺呢?咁職員當然有權拒絕食客要求,不過作為食客既我地認為影相都係幾秒的事。。實在未至於咁mean吧?同埋直至賣單,件事都係不了了知左。係有小小唔開心既,希望係個別事件,不過我就唔會再訪了。總結:食物好與否當然重要,但係服務都係其中一環重要體驗。呢個服務,令到我認為整餐都不值一提了
食物中規中矩
服務就真的很一般。人手可能不太足,
平日閒日到訪的,店面大概兩個職員,
客人大概3-4檯(連埋我地)
一個身兼咖啡師及另一waiter,
期間食物到齊 發覺方檯好難三個朋友自拍
佢過到黎,我地有禮地請問佢可唔可以幫我地拍一張照