2017-05-12 59 views
天氣開始越唻越熱緊係要揾冰食!緊係要上openrice 睇下邊間甜品舖有得食同埋小負評!揾咗—陣終於揾到呢間甜品同埋咁啱又係附近!於是同朋友 一齊去試下!我地叫咗2個刨冰1個軟雪榚!(本身佢地都set咗每人都要叫 最少一款食物)先唻咗個焦糖刨冰賣相好靚有8分!味道都有8分!食到中間有D驚喜佢地放咗D焦糖nuts係中間又幾特别!到呢個士多啤利刨冰味道都係好食有8分賣相都係好大好靚有7分食到中間有D新鮮士多利不過D士多啤利好酸所以比起焦糖味刨冰小1分!到第3樣就係個軟雪榚個軟雪榚好滑好味不過比個2粒類似綠茶小丸影響咗!個2粒—D甜味都冇仲好臭青味!所以味道得5分賣相得5分冇特别!最後服務麻麻地要等好耐先可以order可能人手唔夠!都知道飲食業好難請到人!
天氣開始越唻越熱緊係要揾冰食!緊係要上openrice