2021-12-14 23 views
之前上網見到Menu嘅菜名玩味十足,加上signature嘅元朗國打咭牆,已經bookmark定,入開元朗一定要嚟試。青檸梳打$38青檸氣味清新,夠酸,好開胃!Matcha Latte $50我個人口味唔太鍾意奶味太重嘅matcha latte,因為奶味太重嘅話就會冚左抹茶嘅茶香,呢度茶同奶嘅比例啱啱好, 冇特登叫少甜亦唔會太甜。+852黑松露野菌雜菇意粉 $88意粉軟硬度啱啱好,黑松露醬夠沾滿每一條意粉,野菌雜菇嘅份量都幾多,食完之後非常滿足!消防員特約:籠煙悲勤炒蛋貝果 $68用蒸籠嚟上bagel ,我諗全香港得呢度先有,真係好佩服餐廳嘅創意😂bagel質感實淨得來又不會太硬,口感煙韌有嚼勁,炒蛋嫩滑有蛋香,絕對一試難忘!

青檸梳打$38
青檸氣味清新,夠酸,好開胃!

Matcha Latte $50

+852黑松露野菌雜菇意粉 $88