2023-01-20
《丸十寿司日本食堂》喺朗豪坊都開咗好耐,但我一直未有機會去試🤭今日終於約咗幾個朋友去食啦👏🏾環境餐廳嘅樓底好高,而且空間感十足,睇落好乾淨同高級。大家除咗可以坐一般嘅4人枱之外,重可以揀坐sushi bar tim 👍🏾食物餐廳提供好多唔同類型嘅日本食物,例如:壽司🍣、串燒、熟食等等,咩都有d,重有唔少創意食物,包補人人都會啱食♥️我哋就叫咗自家製玉子燒、炙燒三文魚壽司、壽司飯、冬菇串燒等等。每樣食物嘅質素都幾有保證,水準唔差😝最重要嘅係價錢唔算太貴‼️宜家係旺角任何一間舖頭食嘢,價錢都唔平架,所以以朗豪坊嘅餐廳嚟講,性價比都算幾高🥰呢排旺角雖然開咗唔少質素幾好嘅餐廳,但呢d連鎖餐廳食物質素都好好,想食日本嘢嘅朋友,又想坐得舒服d嘅,不妨去吓《丸十寿司日本食堂》😙
食物