2021-11-14
每次行朗豪梗要搭長電梯上頂樓再逐層行落去, 上到頂一定見到texas burger, 開揚加美式裝潢風格, 係度食burger感覺應該不錯。分別叫左藍芝士牛肉漢堡 $88 同埋煙燻英國車打芝士牛肉漢堡 $78煙燻車打芝士味道本身已夠濃, 加埋淡淡既煙燻香味, 幾特別! 漢堡肉亦算厚身juicy至於藍芝士唔係個個受到陣味, 但我就好中意! 聞落去臭臭地, 食落好香濃好特別! 依個bluecheese味道都好突出, 啱我口味除左漢堡肉, 仲加左煙肉, 炸洋蔥圈, 食落更加惹味另外加$66 upgrade有齊薯條, milkshake同埋酸青瓜, 話說我極中意burger加酸青瓜既配搭, 好少地方有得咁叫法, 將酸瓜切細片, 夾入漢堡食好好味! milkshake係紅莓味道, 味道雖甜但有莓果既香味, 不錯。薯條即炸, 香口好味。係朗豪食burger既專門店應該得依間, 價錢唔算貴, 質素又唔差, 值得一試