2021-08-16 76 views
好耐冇食炸雞啦!🐔鐵板軟芝士蜜糖咖哩烤雞(無骨)($198)之前食過一次Goobne Chicken嘅UFO芝士火鍋,佢嘅芝士真係好好味!今次同朋友兩個人嚟食,我地想食佢個芝士,但係又驚UFO芝士火鍋太大食唔曬,所以我哋就嗌左另外一款細份啲嘅芝士烤雞。佢嘅芝士依然好好味好吸引,唔知點解食極都唔濟!烤雞外皮焗至金黃,脆口得嚟又有少少焦香,一啲都唔油膩,而且仲健康過炸雞,肉質亦都比炸雞更滑。烤雞嘅蜜糖味比咖哩味濃,食落甜甜地,連埋芝士一齊食都十分滋味!🦞鐵板海鮮煎餅($118)每次去食韓國餐廳我都一定會嗌泡菜煎餅或者海鮮煎餅,因為真係好好味!今次我地嗌咗海鮮煎餅。海鮮煎餅真係有好多海鮮,有蝦、魷魚、八爪魚等等,啱曬鍾意食海鮮嘅朋友。除咗海鮮,仲有好爽脆嘅洋蔥,口感豐富。海鮮煎餅會配一個酸酸地嘅醬汁,味道都唔錯㗎!
好耐冇食炸雞啦!

🐔鐵板軟芝士蜜糖咖哩烤雞(無骨)($198)

🦞鐵板海鮮煎餅($118)