2022-12-17
呢日放假帶呀b出來飲茶,來到isquare新開的酒樓,環境超靚呢地方闊落光猛,對住無敵維港景好舒服😌原來仲係婚宴場地呀b都跑左去打卡😂.➡️夢幻山竹 $48➡️豚豚脆皮餐包 $48➡️紫醉金迷鳳眼餃 $58➡️潮州佬粉果 $39➡️荷葉珍珠雞 $39➡️山竹生肉球 $39➡️香茜牛肉腸粉 $39.來飲茶緊係叫點心😎見到有幾款特色點心好吸引😍點了三款全部都高質👍🏻大愛餐包好有驚喜,其實係叉燒包,外脆內軟甜甜地,大人bb都鐘意!呀b一拎起個包就食唔停就知有幾好食😂.夢幻山竹賣相好有心思勁igable,外層煙煙韌韌,入面係粟米忌廉流心,好好食!中間仲有支朱古力棒😂.紫醉金迷鳳眼餃造型真係好似隻眼👁️紫色的餃皮,入面係蝦,上面舖上一大粒帶子,賣相特別好食又矜貴,Jo滿喜歡💕.仲叫左幾款其他點心,其中最出色係腸粉!估唔到咁大碟同勁滑,岩哂呀女食👶🏻.呢間真的滿推介,地方舒服食物質素又高,地點方便重點價錢唔貴三個人食$400有找!店員也好好我個好奇寶寶要四圍睇都俾佢行來行去仲好友善同呀b玩😆呀女對窗外環境好有興趣要喺度睇風景🤣
➡️夢幻山竹 $48
➡️豚豚脆皮餐包 $48