2021-12-06
我一直都好鍾意去海港城食飯,除咗朋友有俾coupon 所以比較抵食外,仲有好多餐廳都係對住個無敵大海景!呢間都唔例外🤩而今次我哋好好彩咁被安排坐海景枱!維港景色一覽無遺🌃呢度嘅上菜速度都算快,好快就已經上齊餸!而且服務都唔錯,店員一眼關七,就算食客未舉手就已經即刻上前協助👍🏻❤️ 奇太郎原味炸雞 (跟鐵板芝士) $198芝士喺鐵板上沸騰,上枱時啲芝士係咁咕嚕咕嚕,超吸引!😚 再攞一件無骨嘅炸雞件,係啲芝士上打滾,再向上一拉即刻做到拉絲效果!😏 炸雞配芝士相當邪惡😈 芝士味濃,就算凍咗就咁食啲芝士都好食!如果啲芝士可以再多啲就好喇😎 ❤️ 明太子蛋卷紫菜包飯卷 $108原來明太子醬係另上,因為未食過蘸醬嘅飯卷,所以感覺都幾特別👀 明天子醬唔辣之餘仲甜甜哋。❤️ 富士蘋果香梨乳酪 $72飲落有清新嘅蘋果味,梨味就反而無咁出,不過加埋乳酪幾好飲,仲要唔係好甜,啱我😆❤️ 牛蒡桂圓菊茶 (熱) $52牛蒡有助排毒美顏瘦身,好養生😛 食完炸雞飲返杯茶,清熱解膩,飲完成個人暖哂,天氣凍飲呢啲就最啱啦!😜餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)喺海港城嚟講呢間價錢相對親民,仲要有靚景睇!🤩 行街行到攰入嚟食個飯都唔
❤️ 奇太郎原味炸雞 (跟鐵板芝士) $198 芝士喺鐵板上沸騰,上枱時啲芝士係咁咕嚕咕嚕,超吸引!😚 再攞一件無骨嘅 炸雞件,係啲芝士上打滾,再向上一拉即刻做到拉絲效果!😏 炸雞配芝士相當邪惡😈 芝士味濃,就算凍咗就咁食啲芝士都好食!如果啲芝士可以再多啲就好喇😎
❤️ 明太子蛋卷紫菜包飯卷 $108 原來明太子醬係另上,因為未食過蘸醬嘅飯卷,所以感覺都幾特別👀 明天子醬唔辣之餘仲甜甜哋。
❤️ 富士蘋果香梨乳酪 $72 飲落有清新嘅蘋果味,梨味就反而無咁出,不過加埋乳酪幾好飲,仲要唔係好甜,啱我😆
❤️ 牛蒡桂圓菊茶 (熱) $52 牛蒡有助排毒美顏瘦身,好養生😛 食完 炸雞飲返杯茶,清熱解膩,飲完成個人暖哂,天氣凍飲呢啲就最啱啦!😜
餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
喺海港城嚟講呢間價錢相對親民,仲要有靚景睇!🤩 行街行到攰入嚟食個飯都唔錯😎
補返其他Menu👇🏻