上次和朋友去左尖沙咀Aira居酒屋覺得好正,先得知原來隔離果間where酒吧其實係同一個老細,因為疫情嗰陣酒吧經常關門,所以老細將另一半改作為餐廳可以讓客人一邊飲酒一邊嘆美食,仲開發咗好多特色嘅串燒,例如係天婦羅粟米、醬燒豆腐串真係一試難忘!最鍾意係佢個露天沙發區,望住高樓大廈嘅霓虹燈摸下酒杯仔,真係心情都放鬆哂Le choix dedmond 紅酒係一種充滿果香味既紅酒,味道溫和,最岩配烤肉類的串燒小食,而家做緊推廣優惠買一送一,真係幾抵飲Le choix dedmond 白酒出產字法國波爾多南部,帶點水果香氣,入口順滑,適合搭配海鮮飲用
Le choix dedmond 紅酒
2023-12-02
$200 (Last Night Supper)
  • 醬燒豆腐